Κατηγορίες Προϊόντων

 Ταξινόμηση
ARISTON CARES PREMIUM 24KW
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΩΝΣΗΣ LCD ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΥΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΘ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ DESIGN ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΛΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ Με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ο Cares Premium σας δίνει εξοικονόμηση  έως και 35% στον λογαριασμό αερίου. Ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση εγγυάται η πλήρως αναλογική αντλία σε  σχέση με μία συμβατική αντλία. Η νέα οθόνη LCD, επιτρέπει μια πολύ εύκολη πλοήγηση και μια πλήρη  διαχείριση και παρακολούθηση όλων των παραμέτρων και των κωδικών  σφαλμάτων. ΑΝΕΣΗ H παρουσία του εναλλάκτη θερμότητας εγγυάται έμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού. Το μεγαλύτερο δοχείο διαστολής και η βελτιστοποιημένη κατασκευή του  εναλλάκτη θερμότητας, καθιστά το λέβητα ιδανικό για μεγάλες περιοχές θέρμανσης. Με την προσθήκη ενός χρονοθερμοστάτη, μπορείτε εύκολα να  διαχειρίζεστε τη θερμοκρασία. ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η νέα εσωτερική διάταξη, κάνει τον Cares Premium πιο ανθεκτικό ξασφαλίζοντας μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και 100% ανθεκτικότητα Η προσθήκη φίλτρων επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του  λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και  συσσώρευση αλάτων όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα.
970,55 €
Λεπτομέρειες
ARISTON CARES PREMIUM 30KW
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΩΝΣΗΣ LCD ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΥΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΘ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ DESIGN ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΘΑΛΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ο Cares Premium σας δίνει εξοικονόμηση  έως και 35% στον λογαριασμό αερίου. Ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση εγγυάται η πλήρως αναλογική αντλία σε  σχέση με μία συμβατική αντλία. Η νέα οθόνη LCD, επιτρέπει μια πολύ εύκολη πλοήγηση και μια πλήρη  διαχείριση και παρακολούθηση όλων των παραμέτρων και των κωδικών  σφαλμάτων. ΑΝΕΣΗ H παρουσία του εναλλάκτη θερμότητας εγγυάται έμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού. Το μεγαλύτερο δοχείο διαστολής και η βελτιστοποιημένη κατασκευή του  εναλλάκτη θερμότητας, καθιστά το λέβητα ιδανικό για μεγάλες περιοχές θέρμανσης. Με την προσθήκη ενός χρονοθερμοστάτη, μπορείτε εύκολα να  διαχειρίζεστε τη θερμοκρασία. ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η νέα εσωτερική διάταξη, κάνει τον Cares Premium πιο ανθεκτικό ξασφαλίζοντας μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και 100% ανθεκτικότητα Η προσθήκη φίλτρων επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του  λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και  συσσώρευση αλάτων όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα.
1.048,15 €
Λεπτομέρειες
ARISTON CLAS ONE  24 KW
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ CLAS ONE 24 KW Η κορυφή της γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης, Ιταλικός σχεδιασμός και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα  Νέος θερμικός εναλλάκτης XtraTech ™ * από ανοξείδωτο χάλυβα αποκλειστικά από την Ariston  Τμήματα ροής θερμικού εναλλάκτη +142% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση Ενεργειακή Κλάση A+ που επιτυγχάνεται με θερμορύθμιση. Σχέση διαμόρφωσης 1:10 Μετατροπή αερίου, από το μενού τεχνικού Μεγάλη οθόνη αφής Πρωτόκολλο επικοινωνίας BusBridgeNet Νέα λειτουργία CARE, αυτόματη ειδοποίηση προγραμματισμένης συντήρησης Σύστημα ανάφλεξης , ηλεκτρονικός έλεγχος καύση Λειτουργίες AUTO, Comfort Η μέγιστη ησυχία και ακουστική άνεση θα είναι στο σπίτι σας. Ο Clas one έχει ένα νέο βελτιστοποιημένο σιγαστήρα, ηχομόνωση πάνελ, και πολύ  λίγους κύκλους, χάρη στην πλήρη αναλογική αντλία διαμόρφωσης. Η «Λειτουργία Comfort» δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30’ μετά το πρώτο  τράβηγμα, εξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. Περισσότερο ζεστό νερό  παραδίδεται χάρη στο μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη θέρμανσης  χάρη στη σχέση διαμόρφωσης 1:10. Η συμβατότητα με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης και η λειτουργία AUTO  αποφεύγουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας  μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση Ο Clas One κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται και στους δύο θερμικούς  εναλλάκτες εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. Η εξωτερική θύρα ανάλυσης της καύσης επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας καύσης. Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων προστατεύοντας όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας χαμηλής πίεσης προστατεύει το λέβητα σε συνθήκες χαμηλής πίεσης νερού.
1.070,00 €
Λεπτομέρειες
ARISTON GENUS ONE 24 KW
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ GENUS ONE 24 KWΗ κορυφή της γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης, Ιταλικός σχεδιασμός και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα  Νέος θερμικός εναλλάκτης XtraTech ™ * από ανοξείδωτο χάλυβα αποκλειστικά από την Ariston  Τμήματα ροής θερμικού εναλλάκτη +142% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση Ενεργειακή Κλάση A+ που επιτυγχάνεται με θερμορύθμιση. Σχέση διαμόρφωσης 1:10 Μετατροπή αερίου, από το μενού τεχνικού Μεγάλη οθόνη αφής Πρωτόκολλο επικοινωνίας BusBridgeNet Νέα λειτουργία CARE, αυτόματη ειδοποίηση προγραμματισμένης συντήρησης Σύστημα ανάφλεξης , ηλεκτρονικός έλεγχος καύση Λειτουργίες AUTO, Comfort Η μέγιστη ησυχία και ακουστική άνεση θα είναι στο σπίτι σας. Ο Genus One  έχει ένα νέο βελτιστοποιημένο σιγαστήρα, ηχομόνωση πάνελ, και πολύ  λίγους κύκλους, χάρη στην πλήρη αναλογική αντλία διαμόρφωσης. Η «Λειτουργία Comfort» δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30’ μετά το πρώτο  τράβηγμα, εξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. Περισσότερο ζεστό νερό  παραδίδεται χάρη στο μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη θέρμανσης  χάρη στη σχέση διαμόρφωσης 1:10. Η συμβατότητα με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης και η λειτουργία AUTO  αποφεύγουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας  μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση Ο Genus One κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται και στους δύο θερμικούς  εναλλάκτες εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. Η εξωτερική θύρα ανάλυσης της καύσης επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας καύσης. Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων προστατεύοντας όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας χαμηλής πίεσης προστατεύει το λέβητα σε συνθήκες χαμηλής πίεσης νερού.
1.200,00 €
Λεπτομέρειες
ARISTON CLAS ONE  30 KW
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ CLAS ONE 30 KW Η κορυφή της γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης, Ιταλικός σχεδιασμός και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα  Νέος θερμικός εναλλάκτης XtraTech ™ * από ανοξείδωτο χάλυβα αποκλειστικά από την Ariston  Τμήματα ροής θερμικού εναλλάκτη +142% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση Ενεργειακή Κλάση A+ που επιτυγχάνεται με θερμορύθμιση. Σχέση διαμόρφωσης 1:10 Μετατροπή αερίου, από το μενού τεχνικού Μεγάλη οθόνη αφής Πρωτόκολλο επικοινωνίας BusBridgeNet Νέα λειτουργία CARE, αυτόματη ειδοποίηση προγραμματισμένης συντήρησης Σύστημα ανάφλεξης , ηλεκτρονικός έλεγχος καύση Λειτουργίες AUTO, Comfort Η μέγιστη ησυχία και ακουστική άνεση θα είναι στο σπίτι σας. Ο Clas one έχει ένα νέο βελτιστοποιημένο σιγαστήρα, ηχομόνωση πάνελ, και πολύ  λίγους κύκλους, χάρη στην πλήρη αναλογική αντλία διαμόρφωσης. Η «Λειτουργία Comfort» δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30’ μετά το πρώτο  τράβηγμα, εξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. Περισσότερο ζεστό νερό  παραδίδεται χάρη στο μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη θέρμανσης  χάρη στη σχέση διαμόρφωσης 1:10. Η συμβατότητα με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης και η λειτουργία AUTO  αποφεύγουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας  μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση Ο Clas One κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται και στους δύο θερμικούς  εναλλάκτες εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. Η εξωτερική θύρα ανάλυσης της καύσης επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας καύσης. Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων προστατεύοντας όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας χαμηλής πίεσης προστατεύει το λέβητα σε συνθήκες χαμηλής πίεσης νερού.
1.220,00 €
Λεπτομέρειες
ARISTON GENUS ONE 30 KW
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ GENUS ONE 30 KW Η κορυφή της γκάμας λεβήτων συμπύκνωσης, Ιταλικός σχεδιασμός και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα  Νέος θερμικός εναλλάκτης XtraTech ™ * από ανοξείδωτο χάλυβα αποκλειστικά από την Ariston  Τμήματα ροής θερμικού εναλλάκτη +142% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση Ενεργειακή Κλάση A+ που επιτυγχάνεται με θερμορύθμιση. Σχέση διαμόρφωσης 1:10 Μετατροπή αερίου, από το μενού τεχνικού Μεγάλη οθόνη αφής Πρωτόκολλο επικοινωνίας BusBridgeNet Νέα λειτουργία CARE, αυτόματη ειδοποίηση προγραμματισμένης συντήρησης Σύστημα ανάφλεξης , ηλεκτρονικός έλεγχος καύση Λειτουργίες AUTO, Comfort Η μέγιστη ησυχία και ακουστική άνεση θα είναι στο σπίτι σας. Ο Genus One  έχει ένα νέο βελτιστοποιημένο σιγαστήρα, ηχομόνωση πάνελ, και πολύ  λίγους κύκλους, χάρη στην πλήρη αναλογική αντλία διαμόρφωσης. Η «Λειτουργία Comfort» δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30’ μετά το πρώτο  τράβηγμα, εξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. Περισσότερο ζεστό νερό  παραδίδεται χάρη στο μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού Πολύ ακριβής ρύθμιση ισχύος σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη θέρμανσης  χάρη στη σχέση διαμόρφωσης 1:10. Η συμβατότητα με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης και η λειτουργία AUTO  αποφεύγουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας  μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση Ο Genus One κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται και στους δύο θερμικούς  εναλλάκτες εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. Η εξωτερική θύρα ανάλυσης της καύσης επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της ποιότητας καύσης. Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων προστατεύοντας όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας χαμηλής πίεσης προστατεύει το λέβητα σε συνθήκες χαμηλής πίεσης νερού.
1.260,00 €
Λεπτομέρειες
ARISTON GENUS PREMIUM EVO IN 25FF
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 1:10 •Με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ο Genus Premium EVO In σας δίνει εξοικονόμηση 35% στον λογαριασμό αερίου. •Η λειτουργία «AUTO», μαζί με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης αποφεύγει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, και συνεπώς έτσι εξασφαλίζεται η μειωμένη κατανάλωση. •Ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση εγγυάται η πλήρως αναλογική αντλία η οποία επιτρέπει 30% οικονομία στην ηλεκτρική κατανάλωση σε σύγκριση με μια συμβατική αντλία. •Ο Genus Premium Evo In επιτρέπει μια πολύ εύκολη και βολική χρήση, χάρη στο Sensys την διεπαφή του συστήματος που περιλαμβάνεται στον λέβητα, •To Sensys, με κυλιόμενο κείμενο, επιτρέπει μια πολύ εύκολη πλοήγηση και μια πλήρη διαχείριση και παρακολούθηση όλων των παραμέτρων και των κωδικών σφαλμάτων. •Ο εξωτερικός αισθητήρας, που περιλαμβάνεται τον λέβητα, επιτρέπει την προσαρμογή της λειτουργίας του λέβητα σύμφωνα με την εξωτερική θερμοκρασία. •Ο Sensys επιπλέον, επιτρέπει μια πλήρη δυνατότητα συστήματος, μπορώντας να φέρει σε επικοινωνία όλα τα εξαρτήματα του συστήματός σας, χάρη στο δίκτυο Bus Bridgnet το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας. •Χάρη στο Sensys και στον εξωτερικό αισθητήρα, η λειτουργία AUTO αποφεύγει τις διακυμάνσεις τις θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση. •Με έναν μεγάλο εναλλάκτη ζεστού νερού, παραδίδεται περισσότερο ζεστό νερό όταν η λειτουργία Comfort είναι ενεργή. •Η «Λειτουργία Comfort» δίνει στιγμιαία ζεστό νερό, για 30’ μετά το πρώτο τράβηγμαεξαλείφοντας τους χρόνους αναμονής. •Tο μεγαλύτερο δοχείο διαστολής είναι κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες θέρμανσης. •Ο Genus Premium Evo Ιn κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται και στους δύο θερμικούς εναλλάκτες εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. •Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων.
1.371,05 €
Λεπτομέρειες
ARISTON GENUS PREMIUM HP 100FF
ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΟΝΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βελτιωμένη ευελιξία: συστοιχία εγκατάστασης «πλάτη με πλάτη» και σε «γραμμή» Μεγαλύτερος αριθμός λεβήτων για εγκατάσταση σε συστοιχία: μέχρι και 8 Βελτιωμένος έλεγχος των λεβήτων χάρη στον καινούργιο διαχειριστή συστοιχίας πλήρης δυνατότητα ολοκλήρωσης με ηλιακά συστήματα Με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ο Genus Premium HP Evo μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 35%, στην κατανάλωση αερίου Ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση χάρη στην αντλία δύο ταχυτήτων Η λειτουργία «AUTO», μαζί με διεπαφή του συστήματος Sensys αποτρέπει τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας και κατά συνέπεια εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση. Ο Genus Premium HP Evo δίνει τη πλήρη δυνατότητα διαχείρισης του συστήματος χάρη στο πρωτόκολλο επικοινωνίας bus bridgenet και τo Sensys, τη διεπαφή του συστήματος μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όλες τις συνιστώσες του συστήματος σας. Η μεγάλη οθόνη LCD Dot Matrix Backlit, με κυλιόμενα εικονίδια, επιτρέπει την πολύ εύκολη πλοήγηση τον πλήρη έλεγχο όλων των παραμέτρων και των συνθηκών εργασίας,  καθώς και την αυτοδιάγνωση σφαλμάτων. Η νέα σειρά των λεβήτων HP σχεδιάστηκε για εγκατάσταση συστοιχίας γραμμής και συστοιχίας πλάτη με πλάτη. Η συμβατότητα με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης και η λειτουργία AUTO αποφεύγουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση. Ο λέβητας μπορεί να συνδεθεί εύκολα με μια τρίοδη βαλβίδα, και έναν αισθητήρα δοχείου προκειμένου να επιτραπεί η παραγωγή η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης  χάρη στη σύνδεση με έναν εξωτερικό κύλινδρο. Κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται στον πρωτεύων θερμικό εναλλάκτη εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής. Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού. Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων.
3.936,36 €
Λεπτομέρειες
shopping cart  Άδειο Καλάθι
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

 

 
red bullet  Υπενθύμιση Κωδικού

ariston